London 2015

swinging london

London er i den grad Swinging London, man går altid glip af noget i London. Der foregår simpelthen så meget at man ikke kan nå det hele. Men man kan nå en hel del, hvis man planlægger sin tid i byen eller har længere tid. Man kan gå på marked hver dag hele ugen hvis det er det man ønsker. Man kan dyrke natklubber hele natten alle dage på ugen, hvis det er det man brænder for. Historie interesseret går heller ikke forgæves i denne kæmpe metropol, kaldet London.

camden market

I den nordlige enden af London finder man Camden Market. Et kæmpe marked som byder på alt fra billige covers til Iphones til mad fra Caribien. Alt hvad hjertet begære kan man finde på Camden Market. Hvis man besøger Camden Market så bør man afsætte mindst en halv dag, der går let en hel dag på markedet. Ligeledes var Camden området engang centrum for al ny mode fra London, den status er nok rykket andre steder hen i London.

Fra Camden Market er der kun en kort gåtur til Primrose Hill, som byder på et fantastisk kig over London Skyline.

southbank walk

Queens Walk som turen rettelig hedder, går fra Westminster Brigde og hele vejen til Millennium Brigde. Turen tager ca. 40 min. i et roligt gå tempo. Men afsæt mere tid hvis man ønsker at stoppe på vejen og nyde noget af al den underholdning som turen byder på. Eller hvis man ønsker at nyde en is, øl eller vand på vejen.

Rejsefoto – Klik for at i stor størrelse