Pisa og Firenze 2007

Pisa

Det er fra Danmark muligt at tage en lavpris flyver til Pisa. Her er en forholdsvis billig mulighed for en forlænget weekend i det italienske. I Pisa kan man se bla. Det Skæve Tårn og nyde en helt masse af italiensk mad. Samtidig kan man fra Pisa let komme rundt i Toscana med tog.

Klik på Rejsefoto for at se det i stor udgave.

 

 firenze

Firenze er for dem som elsker kunst, god italiensk mad og dejlige vine. Byen kan hurtigt og billigt nås fra Pisa med tog. Togturen tager lige under 1 time (49 min.) og koster ca. 10 Euro. Man kan fra lufthavnen i Pisa tage toget direkte til Firenze Hovedbanegård.

Det er også omkring hovedbanegården at man kan finde gode billige overnatnings muligheder. Det skal dog lige siges at Firenze, sammen med Venedig er nogle af Italiens dyreste byer at holde ferie  i. Man kan dog købe billigt ind på mange af de lokale markeder som er rundt om i byen. F.eks. Mercato Centrale som er et af Europas største mad markeder. Her kan der sagtens findes lækre italienske specialiteter som kan nydes som en picnicen eller hvis man har mulighed for at selv lave mad.

Denne klassiske by i Toscana er absolut et besøg værd.

Klik på Rejsefoto for at se det i stor udgave.