Rejsefoto

Billederne

Alle de Rejsefoto som vil blive lagt op er taget på rejsemål, hvor jeg har været. Jeg vil lægge Rejsefoto ind, sorteret efter rejsemål, by eller land. De vil blive lagt op som billedeserier og i lille størrelse. Klik blot på dem, hvis du vil se dem i stor størrelse.

Fotografen

Jeg er en glad amatør fotograf. Billederne er alle taget af mig selv, ellers vil det tydeligt fremgå under Rejsefoto´et hvem der er fotograf. “Øvelse gør Mester” og det gælder selvfølgelig også i mit tilfælde. Hvis du måtte have gode råd eller konstruktiv kritik er du selvfølgelig meget velkommen til at efterlade et par ord. Det vil jeg bestemt sætte pris på.

 

Kameraet og redigering

Rejse billederne er taget med Canon EOS 350D, Tamron linse 18 – 200mm, samt Canon 18 – 70mm. Ligeledes er nogle enkelte taget med min mobil Samsung Galaxy S2. Ganske få er nogle ældre indscannet og dem har jeg ikke lige de tekniske data på. Billederne taget med spejlreflekset er redigeret i PhotoShop Elements 10 og mobil billederne er redigeret i Instagram og Snapseed.

 

Håber bestemt du vil nyde mine billede serier, ligeså meget som jeg har nydt at tage dem. Måske de endda kunne give dig lyst eller inspiration til dit næste rejsemål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *