Om mig selv

Rejseblogger

Jeg hedder Kent og er bidt af en ”gal rygsæk”. Jeg elsker simpelthen at rejse til nye steder på denne klode. Jeg har rejst, on and off, det meste af mit liv. Sammenlagt har jeg besøgt over 40 lande, primært i Europa og Asien. Så jeg har også masser af ”uopdaget” lande at besøge, udenfor disse steder. Det er nogle af disse lande vil jeg løbende vil beskrive her på dette site, når jeg besøger dem. Jeg har tidligere arbejdet for Jysk Rejsebureau i Aarhus, hvor jeg har siddet som rejsekonsulent og hjulpet folk med at få deres store ”rejse drøm” opfyldt.

Følg mig også på Instagram: @landwehr1

 

lande jeg har besøgt:

Rusland (Sovjet), Kina, Thailand, Laos, Malaysia, Vietnam, Singapore, Indonesien, Mongoliet, USA, Sydafrika, Swaziland, Lesotho, Egypten, Tyrkiet, Italien, Grækenland, Kroatien, Bulgarien, Slovakiet, Østrig, Spanien, Portugal, Frankrig, Tyskland (DDR), Norge, Sverige, Finland, Island, Indien, Polen, Tjekkiet, Ungaren, England, Skotland, Irland, Australien, Cambodia, Hong Kong, Taiwan, Malta.

 

Old Time Travelling

Lidt billeder fra nogle af mine tidligere Backpacker Rejser. Jeg har kun mødt masser af eventyr og søde mennesker på mine rejser. De ubehalige situationer kan tælles på en hånd.

Klik på Rejsefoto for stor størrelse.