Aktiv Storby ferie

Berlin Halvmaraton

En fantastisk måde at kombinere lidt storby ferie med lidt fysisk udfoldelse er, at deltage i et løb i en af de store byer rundt i Europa. Berlin Halvmaraton som ligger i slut marts og start april er et af disse løb, som giver mulighed for at udforske Berlin og samtidig deltage i et helt fantastisk løb. Der bliver som oftes udsolgt til dette løb, så det gælder om at være tidligt ude, for at sikre sig billet. Men det er bestemt ikke svært at få billet. Det er klart jo tættere på løbs datoen man kommer, jo svære bliver det. Prisen er ca. 40 Euro for at deltage i selve løbet.

 

Rejsefoto – Klik for stor billede

Personligt syntes jeg halvmaraton løbet er fint i kombination med storby besøg. Da man ikke i samme grad er ”kvæstet” af den halve maraton længde, som den hele. Hvis man løber en hel maraton, så skal man ofte overveje hvad man spiser og drikker i dagene optil løbet. Med halvmaraton er det lidt lettere at nyde en enkelt øl eller to, selvom man skal løbe halvmaraton. Dette er selvfølgelig, med mindre man forventer super-tid og går efter at slå rekorder (personlige og officielle). Så skal man selvfølgelig være 100% fokuseret på både kost, drikkelse og træning.

 

Rejsefoto – Klik for stor billede

 

 

Løb i tyskland

Der findes et stort hav af løb i f.eks. Tyskland, men selvfølgelig også masser af andre spændende løb i resten af Europa. Berlin en samtidig en billige storby at overnatte i, i hvert fald sammenlignet med andre storbyer i Europa. Der er masser af spændende kvarterer i Berlin, det er bare at gå på udforskning i nogle af disse spændende kvarter. Berlin oser af historie og seværdigheder. Ligeledes byder byen på en helt fantastisk ølkultur, mange spændende mikro bryggerier og også et par store vel etableret bryggerier.

 

Rejseinspiration fra berlin

Her er lidt rejsefoto fra Berlin. Med Berlin Halvmaraton kommer man forbi alle de stor “must” sights, så her er lidt billeder fra noget af alt det andet.

Rejsefoto – Klik for stor billede