Bangkok Skyline

If you make it here….

Jeg elsker Bangkok og specielt elsker jeg “hendes” skyline. Jeg nyder at sidde på en rooftop resturant eller bar og nyde udsigten over byen. Den varme tropiske aften og nat gør det til noget helt specielt, at bare sidde og lade storbyens lyde og dufte langsomt forsvinde ud i natten. Bangkok er for mig Østens New York, byen hvor man kan få alt og så til næsten ingen penge. Noget af det som gør Bangkok så fantastisk er, at man kan tillade sig at prøve en smule luksus, som normalt ikke er til at betale sig fra andre steder på jorden.

Bangkok skyline fotos

Jeg har, efter bedste evne, forsøgt at fange nogle af de udsigter som gør indtryk på mig. Desværre lader den tropiske varme sige ikke rigtig fotografere, men syntes også byen gør sig helt fantastisk uden den. 🙂 Hvis du besøger nogle af Bangkoks mange rooftop bars, så venter der dig en fantastisk oplevelse.

Flotte Skylines

Er du som jeg fascineret af Skylines, så kan du se nogle meget flotte billeder af forskellige Skylines her: http://matadornetwork.com/trips/40-worlds-impressive-skylines/1/

Rejsefoto – tryk for at se som stort billede.