Bangkok – JEG ELSKER DIG.!!!!!

Jeg elsker Bangkok.!!!!!!

Byen føles som min anden ”hjemby”. Jeg kan sagtens se, hvorfor folk der lige ankommer til byen, kan syntes det er et stort kaos. Men under den kaotiske overflad, finder man en by med masser af oplevelser og ting at lave.Man kan sagtens bruge en uge, eller mere i byen og stadig opleve nye ting og sider af denne fantastiske by. Bangkok byder på nogle helt fantastiske markeder og spisesteder. Hoteller i verdensklasse og til en billig penge. Tag f. eks. en cykeltur i ”The Back Alleys of Bangkok”. Mange forskellige bureauer arrangerer, ture rundt i forskellige kvarter omkring Bangkok. Disse ture koster sjældent ret meget og giver et helt unik nyt billede af byen.

Rejsefoto – tryk for at se billede i stor størrelse.

 

Foruden den ”obligatoriske” shopping kan byen byde på lækre hoteller med fede pools, så kan man drive den af foran poolen hele dagen og nyde byens liv om aftenen. Ofte koster disse hoteller kun en brøkdel af hvad man skulle give for tilsvarende i Europa/USA.

Rejsefoto – tryk for at se billede i stor størrelse.

 

Byen byder på restauranter i alle pris klasser, lige fra gade køkken hvor et måltid mad koster …, til Rooftop Restauranter hvor man let må slippe flere hundrede kr. for et måltid.Noget af det bedst mad jeg selv har fået i Bangkok (faktisk i Thailand overhovedet) er de billige gadekøkkener.

Rejsefoto – tryk for at se billedet i stort.

 

Ting fungere i Bangkok, selv om det ser kaotisk ud, så fungere tidsplaner. Jeg har sjældent oplevet, at hvis man aftaler med en thai at han/hun skal hente en kl. xx, at vedkommende så ikke dukker op.

Rejsefoto – tryk for at se billede i stort

 

Jeg elsker Bangkok fordi:

Bangkoks Tuk-Tuks kører som sindssyge, overhaler alt og alle, kører i høj fart også over for rødt og formår stadig at komme for sent til stort set alt.

I Thai køkkenet indgår ufattelige mængder sukker, olie og kondenseret mælk og alligevel ser man ikke mange overvægtige thailænder.

Sport dyrkes på gader og stræder. Badminton spilles selvfølgelig midt på en Soi, fodbold under en motorvejsbro, og bliv ikke overrasket hvis din nabo afholder Hanekamp i hans lejlighed.

Du kan sidde på gaden, i for små plastik møbler, drikke drinks af en plastik spand (den slags som børn slæber med til stranden) og stadig have den fedeste aften.

Til trods for en hver idiotisk udmelding, som måtte komme fra politikere som leder dette land, så er det lykkes Bangkok at få asfalteret veje, rejst store bygninger og børn til at leve en del længere end deres 5. år.

Du kan besøge et helligt tempel og en ”Red light district” bar på en og samme dag. Der vil formentlig være en god chancen for at de er naboer.

Den ægte mening med Demokrati, kan ses på gaderne i Bangkok – Det styres af Folket, for Folket og alt er tilladt.

Trods alt dette sindssyge, galskaben, trafikken, larmen, prostitutionen, kaosset, råben og skrigen , så elsker turisterne byen og kårer den år efter år som en af verdens fedeste byer.

Jeg elsker Bangkok.